Továbbra is Cikkírókat/Szerkesztőket keres az oldal!

Több
2008 máj. 15 09:09 - 1969 dec. 31 22:00 #1 Írta: sayhello
sayhello létrehozta a témát: Továbbra is Cikkírókat/Szerkesztőket keres az oldal!
A megújult Only House Music zenei portál hírszerkesztőket, cikkírókat keres, hogy még színesebbé még informatívabbá tegyük a weboldalt.

Az oldal tartalmának bővítéséhez keresünk olyan lelkes fiatalokat (minimum 16. betöltött év!), akik szeretnék kipróbálni magukat az online újságírásban, hírszerkesztésben, valamint cikkek írásában. A szakmai tapasztalat nem alapkövetelmény, viszont a jó helyesírás és nyelvhelyesség, valamint az információgyűjtési és kommunikációs készségek, továbbá az angol és/vagy német nyelv ismerete elengedhetetlen alapfeltételei annak, hogy kipróbálhasd magad nálunk!

Jelentkezni egy stílusos és részletes bemutatkozó levél elküldésével lehet, amelynek a következő címre kell érkezni: balleno[kukac]onlyhousemusic[pont]hu

Ebben az alapvető információkat kell leírnod magadról, ám hogy pontosan ezek mik legyenek, nem írjuk itt le, hiszen a talpraesettséged bizonyítványa többek között az is, ha feltalálod magad egy ilyen helyzetben és minél jobb, informatívabb bemutatkozó levelet írsz, amely ráadásul még esetleg az általad kiszúrt feladatkörre való alkalmasságodról is bizonyosságot tesz. Minden jelentkező levelére válaszolunk (max. előfordulhat, hogy csak néhány nap múltán, úgyhogy türelem!), és a további részleteket a válaszlevélben küldjük el.

A house zene nem a birkánál és a gyöngynyakúnál kezdődik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
2012 jan. 11 15:06 #2 Írta: sayhello
sayhello válaszolt a témára: Válasz: Továbbra is Cikkírókat/Szerkesztőket keres az oldal!
Hamarosan frissítésre kerül az oldal motorja, így lehetőség nyílik bárkinek a cikkírásra. Akit érdekel írjon!

A house zene nem a birkánál és a gyöngynyakúnál kezdődik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások