Hogyan zajlik a BURN Residency?

Több
2017 febr. 26 11:45 #1 Írta: BassHouse
BassHouse létrehozta a témát: Hogyan zajlik a BURN Residency?

A BURN Residency, a világ legnagyobb DJ versenye, ismét tehetségek után kutat. A BURN Residency 6 hetes Ibizai tábora, és egyéb fellépések Európa különböző országaiban, egy hosszú karrier kezdetét fogja jelenteni minden versenyző számára. A nyertes egy 100,000 eurós szerződést tudhat majd magáénak, melyet teljes egészében a DJ karrierjének beindítására és fenntartására fogunk fordítani. A verseny minden egyes szakaszát külön bíráljuk, melyben a világ legkiválóbb lemezlovasai és a szakmai nagyjai lesznek segítségünkre. Burn Residency eddigi mentorai: Carl Cox, Pete Tong, John Digweed, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim, Luciano és Jamie Jones voltak. Mindenki rengeteg időt szentelt a versenyre, tippjeikkel és tanácsaikkal segítették a döntős résztvevőket.

A JELENTKEZÉS MENETE

A jelentkezéshez kövesd az alábbi lépéseket:
Töltsd fel a mixedet a Mixcloud.com-ra, az alábbi névvel: BURN RESIDENCY 2017 - NEVED és képpel .
Töltsd ki a nevezési lapot és oszd meg a mixed a Enter Competition keresztül.
A feltöltött mixednek minimum 20 percesnek kell lennie. A maximum hosszúságot 45 percben szabjuk meg. Pakolj bele magadból minél többet!
Az Utolsó lépcsőfok, a saját mixed promótálása. Itt az idő meglódulni a neten. A több kedvelés és meghallgatás, előnyösebb pozíciót jelent majd a zsűrizésnél. Ahhoz, hogy mindenképp szem elé kerüljetek a 30 kedvelést el kell érjétek.
Szakértő zsűrink több szempont alapján rangsorolják a jelentkezőket. Minőség, kreativitás, életképesség, eredeti és másoktól különböző egyedi hangzásvilág.
Mindegy hogy hol laksz, a BURN RESIDENCY lehetőséget nyújt neked bárhol a világon. Ha nem találod a városodat a listában, akkor neked a “wildcard” lehetőséget kell választani. Ezzel kapcsolatos további részletek a linkre kattintva.

A JELENTKEZÉS KÖVETELMÉNYEI

Nem lehetsz semmilyen management céggel leszerződve
A 18. életév betöltése
Angol nyelv felhasználó szintű tudása
Számítógépes ismeretek
Egy 20:00 és 45:00 perc között mix elkészítése
Produkciós és hangmérnöki tudás előnyt jelenthet a verseny folyamán

MIX FELTÖLTÉS ÉS KEDVELÉS GYÜJTÉS

Csak egyetlen lehetőségetek van a mix feltöltésére. Használjátok a leginkább rátok jellemző hangokat és figyeljetek a 20:00 és 45:00 perc közötti időkorlátra.
Miután megvan a regisztráció és feltöltés, a Mixcloud csapata érvényesíti a mixed. Figyelj arra, hogy teljes mértékben saját stílusod add. Ha mégis meggondolnád magad és letörlöd a kész mixet, kénytelenek vagyunk diszkvalifikálni a versenyből. A feltöltés után kezd el figyelni a levelesládádat. Ha a mixed megfelel a BURN RESIDENCY minden kritériumának, érvényesítjük és erről e-mail formájában értesítünk. Amennyiben nem kapod meg a levelünket, vedd fel a kapcsolatot a Mixcloud problémamegoldó csapatával.
Ezek után kezd el promózni a mixed és szedj össze annyi kedvelést, amennyit csak tudsz. Hirdesd az igét és zsebeld be a minimum 30 kedvelést a továbbjutás lehetőségéhez.
Április 1. Szombat a feltöltések legutolsó határideje. A mixek rangsorolva lesznek és elindul a zsűrizés. A verseny értékelésének ezen szakasza zsűrik bevonásával történik, akik a Mixcloud-os rangsor első 20% százalékában található mixeket értékelik.
Ha megszeged a szabályokat, letérsz az útról, facebook-on hirdetsz vagy hamis profilt csinálsz, akkor kizárod magad a versenyből.

A LOKÁL MIX-OFF DÖNTŐK ÉS A FELKÉSZÜLÉSI TÁBOR

Miután összegyűjtöttük a mixeket, a szakmai zsűri kiválasztja minden ország az öt legjobbját, melyet a versenyzők képességeire alapozva tesznek meg.
Az adott ország első 5 helyezettje, meghívást kap a helyi MIX-OFF döntőbe. Ennek időpontja és körülményei minden országban más lesz. Figyeljetek arra, hogy mindig képbe legyetek a verseny helyi történéseivel és állásával.
Minden ország nyertese bekerül a legjobb 26 közé.
A 4 napos felkészítő tábor során mindenki lehetőséget kap a bizonyításra. Ezek után mindössze 16-an folytatják a versenyt és neki vágnak egy Európai fellépés sorozatnak.
A 16 DJ Európa szerte fog BURN által szponzorált rendezvényeken zenélni, melyet e BE-AT.tv élőben közvetít majd.
Ezek után, mind a 16 szerencsés visszarepül Ibizára és további hét tartalmas napot töltenek el a Felkészítő tábor második szakaszában. Ez idő alatt, workshop-ok, tanfolyamok és DJ-k által vezetett tanórák várnak rájuk.
A felkészítő tábor alatt a versenyzők egyéni foglalkozásokon is részt vesznek, melyben a BURN nagykövetei lesznek a segítségükre. Ez egy rendkívüli lehetőség minden résztvevő számára és nagy lehetőség a verseny megnyerésére.

A 3 DÖNTŐS BEJELENTÉSE

A bejelentés a felkészítő tábor második szakaszának utolsó napján fog megtörténni. Egy élményekkel és igazi DJ életérzéssel teli hét után kihirdetjük a 3 döntős nevét. A triónak tovább folytatódik a kaland és még 5 héten keresztül pörgetik a lemezeket Ibizai legmenőbb klubjaiban. Miután lezajlottak a hivatalos záróbulik, mi is eredményt hirdetünk. Egy DJ 100, 000 eurós szerződéssel lessz gazdagabb a következő szezon végén.

A GYŐZTES

Az egy éves manager irodával történő szerződés tovább emeli majd a BURN Residency győztesének hírnevét és gondoskodik annak jövőjéről.


Ha kérdésed van, itt további infókat találsz lejjebb görgetve: Link

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások