Tomorrowland, ezentúl nem csak Belgiumban!

A fergeteges fellépőknek és az elképesztő színpadi dekorációknak köszönhetően, az évről évre Belgiumban megrendezett TOMORROWLAND fesztivál alapjaiban pezsdítette fel az elektronikuszenei rendezvények világát.

Elég csak a tavalyi rendezvény összefoglaló videóját megnézni (amit eddig 35 millióan láttak Youtube-on) és senkiben nem támad kétség afelől, hogy ez a világ legszínvonalasabb elektronikuszenei rendezvénye. Nos, az eddig európaiként ismert rendezvény, most világkörüli útjára indul.

„Igen, megcsináljuk, de csak ott és csak úgy, ahogy azt mi jónak látjuk!”
 


A rendezvény szervezői megerősítették a hírt, miszerint a világ más pontjain is szerveznek majd Tomorrowland fesztiválokat. Többek közt Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában. A rendezők azonban előre leszögezték: „Igen, megcsináljuk, de csak ott és csak úgy, ahogy azt mi jónak látjuk!” Mindenképpen izgalmas kezdeményezés lesz! Egy olyan nemzetközi rendezvény, amit szinte mindenki, mindenhol izgatottan vár. Úgy tűnik tehát, hogy az Ultra Fesztivál hamarosan meglehetősen komoly konkurenciát kap majd.

Forrás: Onemusic.hu

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások

  • Nincs üzenet