Speed Of Life – az első Dirty South album

A hírek szerint március 5-én jelenik meg a Grammy-re jelölt ausztrál producer DJ, DIRTY SOUTH első saját stúdió albuma, „SPEED OF LIFE” címmel, kizárólag iTunes-on.

Az elektronikus zenei szcénát meghatároz dalairól, valamint toplistákat döngető remixeiről híres producer albumán 10 dal szerepel majd, amelynek mindegyikét a lemezlovas utazásai által generált érzelmek inspirálták és amelyeken számos tehetséges zenész és énekes közreműködött.

Turnéim során, út közben készült az lemez, tehát jócskán hatással volt a dalokra a sok utazás és az aktuális környezetem.” nyilatkozta Dirty South. „Számtalan tehetséges emberre sikerült együtt dolgoznom a lemezen, amit rettentően élveztem és nagyon büszke vagyok a végeredményre. Alig várom, hogy a nagyérdemű is hallhassa!

Bár március 5-én kizárólag iTunes-on jelenik majd meg az album, március 18-án fizikai hanghordozón, azaz CD-n is megjelenik, az azt követő hónapokban pedig az összes többi digitális zeneáruházban is.

A várva várt Dirty South album nem csak egy tehetséges producer fejlődését és diadalmenetét mutatja majd be, de olyan tehetségeket vonultat fel, mint Joe Gil vagy Rudy és Ruben Haze.
A lemez egy érzelmes, szinte már vizuális utazás lesz az elektronikus zene világában.

Tracklist:
1. Gods (feat. Ruben Haze)
2. Super Sounds
3. Until The End (feat. Joe Gil)
4. Champions
5. Sunrise
6. Your Heart (feat. Joe Gil)
7. Reset
8. Something Like You (feat. Rudy)
9. Sunset
10. Speed Of Life

Azt rebesgették, hogy az eddigi legnagyobb amerikai turnéját épphogy csak befejező Dirty South, aki teltházas bulikat tartott a Hollywood-i Palladiumban, és New Yorkban a Roseland Ballroomban is, 2013-ban rezidens lemezlovas lesz Las Vegasban a Wynn-ben, valamint az Encore Beach Clubban és az XS klubban is – ennek megfelelően február 1-én meg is kezdte rezidenciájának első buliját az XS-ben. Továbbá állítólag márciusban fellép az idén 15 éves jubileumát ünneplő Ultra Music Fesztiválon is Miamiban.

Dragan Rovanovic, vagyis Dirty South szerb születésű, ausztrál lemezlovas, producer és dalszerző. Dalait többek között két ízben jelölték már Grammy díjra, valamint két ARIA (ausztrál zenei díj)-ra és megkapta az inthemix „Legjobb producer” díját is. Producerként, DJként és dalszerzőként egyaránt letette a névjegyét a szakmában, hiszen olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Snoop Dogg, Pussycat Dolls, Kaskade, U2, Diddy Dirty Money, The Temper Trap, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Axwell és még további több mint 50 előadó. Legutóbb Example „The Evolution Of Man” c. albumán dolgozott, de szerepelt dala Example előző nagylemezén is.

Dragan már korán, 13 évesen a zene bűvöletébe került. Eleinte az ősrégi NEC hifijén kezdett kazettákon mixelgetni, amit bootlegek és mashupok követtek. Ezek egyenes utat jelentettek az első számítógépéhez, szintetizátorához és a 2004-es első hivatalos Dirty South megjelenéshez. Azóta a lemezlovas már körbejárta a világ legnevesebb klubjait, beleértve többek között az Ultra Music Fesztivált, az ibizai Pacha-t, vagy a Ministry Of Sound-ot New Yorkban. 2012 végén élete eddigi legnagyobb amerikai turnéjába, a „City Of Dreams” turnéba kezdett, ami teltházas bulikat hozott a Hollywood-i Palladiumban és a New York-i Roseland Ballroomban is.

Dirty South karrierje tehát rövid időn belül rendkívüli magaslatokba emelkedett és ki tudja még, mi várható majd ezután.

Forrás: Onemusic.hu

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások

  • Nincs üzenet