Carl Cox zsinórban a 12. szezonját kezdi Ibizán

2013-ban minden valószínűség szerint Carl Cox ismét visszatér Ibizára. A „12 Nights of the Revolution – The Party Unites” névre hallgató buli sorozattal kezdi meg zsinórban a 12. szezonját Ibizán a legendás DJ. A buli július 9-én indul és tart egészen szeptember 24-ig, a szezonzárásig.

Bár Carl maga volt a Revolution partyk arca, most mégis magával viszi rezidensnek az egész szezonra Nic Fanciulli-t, Umek-et és Yousef-et is. Drum & Bass-re és Dubstepre ott lesz Andy C és az Artwork, de a fő csapásirány úgyis a big room, a tech-house és a techno lesz. A főszezonban gyakran megfordul még Ibizán John Digweed, Fatboy Slim, DJ Sneak, Laurent Garnier Guy J, Ben Sims, Deetron és Josh Wink is. Remélhetőleg így lesz ez 2013-ban is.

Lemezlovasként, akárcsak egy művész, szinte megfesthetjük a saját képeinket.nyilatkozta Cox. „Négy órás szettjeim lesznek, ami azt jelenti, hogy teljes egészében kiteljesedhetek, lejátszhatom az összes kedvencemet, legyen az drum & bass, dubstep, trance, progressive, house, Latin, tech-house vagy techno. Természetesen mindezekkel tökéletesen fel kell tudni építeni az estét. A legtöbb dalt, amit játszom, máshol nem hallhatta még a nagyérdemű. Persze egyből keresgélhetik majd a neten, de az igazság az, hogy a címeket sokszor én magam sem tudom még, hiszen a dalok annyira frissek, hogy én is csak 1-es, 2-es vagy 3-as track-ként kapom meg a szerzőjétől. Azt viszont már ennyiből is pontosan tudom, hogy hogyan szól és hogy az éjszaka melyik része az, ahová tökéletesen passzol majd.

Minél több időt töltesz el egy Carl Cox bulin, annál inkább belemelegedsz. Ez ugyanis nem arról szól, hogy másfél óra alatt lejátszom a legismertebb zenéket és végeztem is. Ez arról szól, hogy megtaláljam azokat az ismeretlen új dalokat, amik abban a pillanatban épp passzolnak az éjszaka hangulatához.mesélte a lemezlovas.

Forrás: Onemusic.hu

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások

  • Nincs üzenet