Nem áll többet lemezjátszó mögé a Náksi vs. Brunner

A méltán híres magyar dj és producer páros múlt hónapban jelentette be, hogy nem zenélnek tovább Náksi vs. Brunner néven, hanem külföldön is jól csengő Stereo Palmaként folytatják kizárólag eddigi munkájukat. 

A Náksi vs. Brunner párosnak olyan kiadványokat köszönhetünk, mint a Club Sandwich vagy a Sunshine mixsorozat, továbbá megannyi dance slágert, többek között az egykori Budapest Parádé himnuszait is.

Nem áll többet lemezjátszók mögé Náksi vs. Brunner - Only House Music

A formáció a Facebookon köszönt el a rajongóktól a következő bejegyzéssel:

16 mixalbum - 3 platina- és 8 aranylemez - 2 remix kollekció, 1 szerzői album, 28 saját dal, a legendás Budapest Parádé himnuszai és több száz klub és fesztivál fellépés Magyarországon és külföldön...

NÁKSI vs. BRUNNER... - Ezen a néven mindent elértünk, amit célul tűztünk ki.

Barátságunk, karrierünk sok megpróbáltatást és még több sikert élt meg az elmúlt 15 évben, amióta együtt dolgoztunk. Voltunk a csúcson, de voltak nehéz periódusaink is.

...STEREO PALMA... - 2007-ben titokban elkezdtünk felépíteni egy új projektet, elsősorban a nemzetközi színtérre szánva, amely tavaly - rengeteg külföldi fellépés, megjelenés és siker után - végre itthon is elismerést hozott számunkra: lassan már mindenki tudja, hogy mi vagyunk a STEREO PALMA.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy itt a pillanat a régmúlt szép és végleges lezárására és az életünk átstrukturálására: NÁKSI vs. BRUNNER néven nem jelentetünk meg a jövőben új felvételeket és többet nem lépünk lemezjátszók mögé ezen a néven. 

Közösen mostantól kizárólag a STEREO PALMA karrierjére koncentrálunk, amely természetesen folytatódik itthon és külföldön egyaránt. De míg a nemzetközi porondon továbbra is együtt pörgetjük a lemezeket, a hazai fellépéseken a projektet ezentúl Náksi Attila egyedül képviseli a dj pultban.

Köszönjük mindenkinek a támogatást és szeretetet, amit az elmúlt években kaptunk!

The show must go on!

Milyen élményeitek vannak Náksi vs. Brunner zenéivel kapcsolatban? Emlékeztek még a Budapest Parádékra?

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások

  • Nincs üzenet