Mit csinál a DJ a pult mögött?

Gyakorlatilag semmit. Ennek apropóján Dj Ravish készített egy vicces videót, hogy-hogy is megy ez a valóságban, neves DJ-k körében, folyamatos teljesítmény-értékeléssel. Ez a rövid videó bizonyíték arra, amit mindenki tud: nem sok mindent csinálnak a DJ-k a pult mögött.


sayhello profilkép
sayhello válaszolt a témára: #1 2014 jún. 03 11:02
Az tény, hogy odatoltak régen az ember elé 4 bakelit lejátszót, akkor azon tényleg volt munka, hogy ne legyen csúszás.
richard profilkép
richard válaszolt a témára: #2 2014 jún. 02 16:48
Szenny az egész, már azt is ciki kimondani manapság hogy az embernek "lemezlovas ambiciói vannak" (voltak) :blush:
sayhello profilkép
sayhello válaszolt a témára: #3 2014 jún. 01 11:17
Igazából sokszor még a Play gombot se. Sok esetben derült már ki világsztárok esetén is, hogy komplett előre felvett szetteket játszottak le. A videó is ezt parodizálta. Hárman áltak a pult mögött, és folyamatosan hozzáértek a potméterekhez, de érdemi munka csak, az volt, hogy lég gitároztak meg feltették a kezüket a kiállásnál.
Wadkan profilkép
Wadkan válaszolt a témára: #4 2014 máj. 27 00:02
Látom már nem érhető el a tartalom de én azért hozzászólnék mint Dj ;) Mindenki úgy gondolja hogy a Dj csak a Play gombot nyomogatja, ezt máris megcáfolnám ugyanis a Cue gombot többször nyomogatja;) A másik amit sokan nem tudnak a Dj nek nem adják oda a zenéket, hogy tessék fiam ezt játsszad ez a menő, ő neki magának kell a repertoárját összeszedni, gyűjteni, akár csak egy bűvésznek a mutatványait amivel majd jól szórakoztatni fogja a közönséget, vagy nem... A harmadik, meg az hogy igen keményen kell a zenéket egymás után pakolgatni úgy hogy kb másodpercenként zaklat valaki valamilyen idióta kéréssel (koko dzsámbó) közben figyelni a Bpm -eket, a csúszásokat korrigálni, gain értéket állítgatni, ütemre indítani...stb, higyjétek el egy pultosnak meg egy wc-s néninek sokszor kevesebb melója van egy szórakozóhelyent mint a Dj nek ;) és még niscs is akkora felelősség a vállán mint egy Dj nek... mert ha a Dj nem fütyül a lányok nem táncolnak, nem lesz buli, nem lesz bevétel, és a hely meg bezárhat ;)

Új megjelenések

A hírcsatorna nem található.

Új letöltések

Friss hozzászólások

  • Nincs üzenet